+30 2410 538 538 | +30 210 981 81 81

English

Εκδόσεις

Εκδόσεις

Εκδόσεις

Επιστημονικές Εκδόσεις για τα Θεραπευτικά Laser

Η εφεύρεση του πρώτου λειτουργικού L.A.S.E.R. από υλικό Ρουβιδίου (Ruby Laser) ανοκοινώθηκε στον τύπο την Πέμπτη 7/7/1960 σφραγίζοντας έτσι μέχρι σήμερα περισσότερο από μισό αιώνα επιστημονικών ανακαλύψεων χάρις σε κείνο το μικρό ξεκίνημα από τον στρατιωτικό Φυσικό - Ούγγρο μετανάστη στην Καλιφόρνια της Αμερικής.
Σήμερα, 50 χρόνια αργότερα, υπάρχουν εκατοντάδες τύποι laser με χρήση σε πολλούς τομείς όπως είναι η βιομηχανία, και η Ιατρική.

Η Ιατρική κάνει χρήση δυο ομάδων laser (λέιζερ).

Η πρώτη ομάδα λέιζερ κόβει όπως θα έκοβε κανείς με ένα νυστέρι σε κάποια χειρουργική επέμβαση, ενώ η δεύτερη ομάδα λέιζερ χρησιμοποιείται προκειμένου να κατευνάσουμε τον πόνο του ασθενούς, να επουλώσουμε ένα δύσκολο διαβητικό τραύμα του ή για να θεραπεύσουμε ιστούς από φλεγμονές και οιδήματα ή ακόμη και να βελτιώσουμε αισθητικά την εξωτερική εμφάνιση στις ατέλειες του δέρματος.

Τα θεραπευτικά laser είναι αποτελεσματικά, κλινικά τεκμηριωμένα, χωρίς παρενέργειες, χωρίς να δημιουργούν πόνο. Από την πρώτη στιγμή της εφεύρεσής του αποδείχθηκε ότι είναι το εργαλείο του μέλλοντος στις ανάγκες ανάπλασης και αποκατάστασης του πάσχοντος οργανισμού.

Οι παρούσες επιστημονικές εκδόσεις αποτελούν μέρος των διαφόρων συγγραμμάτων που κατά καιρούς έχουν εκδοθεί και απευθύνονται στον ιατρικό – παραϊατρικό κόσμο και όχι μόνο, με σκοπό την μετάδοση αυτής της γνώσης σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τον τρόπο λειτουργίας ενός θεραπευτικού laser καθώς και τις εφαρμογές του στην αποκατάσταση διαφόρων παθήσεων.

Αυτό φαίνεται από τον λεπτομερή τρόπο με τον οποίο περιγράφουν τη θεωρία του λέιζερ με τους διάφορους τύπους κεφαλών και την χρήση τους, όπως και την ανάλυση που γίνεται στην θεραπεία ενός μεγάλου φάσματος παθήσεων με την πλουσιότερη παγκόσμια βιβλιογραφία που μπορεί κανείς να βρει, έτσι ώστε ο αναγνώστης να κατατοπίζεται ικανοποιητικά στον τομέα της πρακτικής εφαρμογής που ενδεχομένως να τον ενδιαφέρει για το ιατρείο του.

Τα συγγράμματα αυτά αποτελούν για σένα που ήδη κάνεις χρήση κάποιου τύπου θεραπευτικού laser το καλύτερο βοήθημα αλλά και για σένα που ενδιαφέρεσαι να ενημερωθής με ένα εξειδικευμένο τρόπο για ένα τόσο πολύτιμο εργαλείο όπως είναι το θεραπευτικό laser.

Αποτελούν ιδιαίτερο εκπαιδευτικό υλικό για τον φυσίατρο, τον φυσικοθεραπευτή, γιατρούς άλλων ειδικοτήτων καθώς και σπουδαστές ιατρικής, φυσικοθεραπείας και αισθητικής.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

WALT ΠΑΝΕΠΕΘΕΛ Medical Lasers Laser.gr Irradia

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Laser Center Larissas | ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΜΕ LASER

Το κέντρο θεραπείας Laser Therapy Center ιδρύθηκε το έτος 1991 στο Νομό Λάρισας με την ονομασία Physio Laser. Στην συνέχεια, το έτος 1996, μετονομάστηκε ως Laser Center Larissas. 10 χρόνια αργότερα, το έτος 2006, το τμήμα θεραπείας με laser της «Laser Center Larissas» απέκτησε τον δικό του ξεχωριστό διακριτικό τίτλο «Laser Therapy Center».

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΙΣΑ: Laser Center Larissas

Ερυθρού Σταυρού 9, 412 21, Λάρισα

+30 2410 538 538

ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Laser Therapy Center

Παν. Ζήδρου 7, 402 00, Ελασσόνα

+30 24930 24 200

ΑΘΗΝΑ: Laser Therapy Center

Λ. Ποσειδώνος 47, 162 75, Π. Φάληρο

+30 210 981 8181

BULGARIA: Laser Therapy Center

29 Dame Gruev Str, 2700, Blagoevgrad

+359 8 96 97 98 99

------

+30 6938 538 538

info@laser-center.gr

www.laser-center.gr

NEWSLETTER

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.