+30 2410 538 538 | +30 210 981 81 81

English

Εταιρία

Εταιρία

Το κέντρο θεραπείας Laser Therapy Center ιδρύθηκε το έτος 1991 στο Νομό Λάρισας με την ονομασία Physio Laser. Στην συνέχεια, το έτος 1996, μετονομάστηκε ως Laser Center Larissas. Ήταν το 1ο στη Θεσσαλία και το 2ο σε Πανελλαδική κλίμακα που ασχολήθηκε αποκλειστικά με εκπαίδευση προς τους Επιστήμονες υγείας σε ότι αφορά την χρήση των μη χειρουργικών laser, αλλά και με θεραπείες laser προς ασθενείς.

Η αυξημένη επιχειρηματική δραστηριότητα στον τομέα της Θεραπευτικής με Laser έγινε αφορμή να γίνει διαχωρισμός του τμήματος παροχής εκπαίδευσης προς ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, από τις παροχές υγείας προς τους ασθενείς.

Έτσι, 10 χρόνια αργότερα, το έτος 2006, το τμήμα θεραπείας με laser της «Laser Center Larissas» απέκτησε τον δικό του ξεχωριστό διακριτικό τίτλο «Laser Therapy Center». Συνεχίζει να είναι μοναδικό, διότι η δραστηριότητα αφορά αποκλειστικά την παροχή υπηρεσιών προς ασθενείς και την αποκατάσταση των προβλημάτων τους χρησιμοποιώντας ως μέσο μόνο τα Θεραπευτικά Laser.

Λίγο μετά το 2006 ιδρύθηκε και το 1ο υποκατάστημα της «Laser Therapy Center», στο Παλαιό Φάληρο Αθηνών. Μέσα στο 2018 δυο ακόμη ανεξάρτητα θεραπευτικά κέντρα laser, ένα στην πόλη Blagoevgrad της Βουλγαρίας και ένα στην Ελασσόνα, πλαισίωσαν το κεντρικό τμήμα της «Laser Therapy Center».

Όλα τα κέντρα θεραπείας με laser «Laser Therapy Center» διαθέτουν σύγχρονα εργαστήρια με τα υψηλότερα στάνταρ ποιότητος, πλήρως επανδρωμένα με τελευταίας τεχνολογίας laser.

Επιπλέον, το προσωπικό διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία στις νέες - υπερσύγχρονες ψηφιακές συσκευές θεραπευτικών laser και καλή επιστημονική κατάρτιση σε πολλούς τομείς της φυσικής αποκατάστασης. Όλοι οι θεραπευτές των κέντρων είναι εκπαιδευμένοι, εξειδικευμένοι και πιστοποιημένοι στη χρήση των συσκευών laser από ειδικούς, που διαθέτουν γνώση και πολυετή εμπειρία στο χώρο, με αποτέλεσμα την πλήρη θεραπεία των ασθενών και την παροχή ιατρικών υπηρεσιών με υψηλό θεραπευτικό δείκτη.

Μέσα από την νέα ιστοσελίδα που ετοιμάσαμε και με βάση την 38χρονη πλέον εμπειρία μας στο χώρο της θεραπευτικής με laser, σύντομα εσείς ως ασθενείς θα μπορείτε να διαβάσετε πώς γίνεται η αποκατάσταση διαφόρων παθήσεων κάνοντας χρήση ένα θεραπευτικό σύστημα laser σε κάποιο πρόβλημα υγείας που ενδεχομένως να αφορά εσάς ή κάποιον γνωστό σας.

Η Θεραπεία με Laser αποδείχθηκε ότι είναι ιατρική μέθοδος αποκατάστασης των προβλημάτων υγείας και αφορά όλους τους ασθενείς.

Στις σελίδες που ακολουθούν θα βρείτε ενδιαφέρουσα πληροφόρηση, δημοσιευμένες έρευνες και άρθρα για πολλά άλλα θέματα που αφορούν τόσο εσάς ως ασθενή, όσο και εσάς ως Θεραπευτή στο ιατρείο ή το φυσικοθεραπευτήριό σας.

Παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φωτογραφικό υλικό (μέσα από το πολυετές αρχείο μας) σχετικό με τα θεραπευτικά αποτελέσματα που προκύπτουν μετά από μια αγωγή με laser.

Για εσάς βέβαια που σας ενδιαφέρει η κλινική τεκμηρίωση της Θεραπευτικής με Laser θα υπάρχει μεγάλος όγκος καταγεγραμμένης πληροφόρησης που μπορείτε να διαβάσετε. Αυτή η ύλη προέρχεται από την παγκόσμια βιβλιογραφία σε δημοσιευμένες μελέτες είτε από ερευνητικά κέντρα παγκοσμίου εμβέλειας είτε από μεμονωμένους ιατρούς ή φυσικοθεραπευτές οι οποίοι παρουσίασαν τις εργασίες τους σε διάφορα συνέδρια.

Θα βρείτε επίσης πληρέστερη κλινική τεκμηρίωση σε πολλά θέματα που αφορούν την Θεραπεία Laser από την ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ιατρικής Κοινότητας Θεραπευτικής με Laser (WALT) καθώς και τα διάφορα Συνέδρια και Σεμινάρια που λαμβάνουν επίσης χώρα και στον τόπο μας με την επίβλεψη της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Θεραπευτικής με Laser (ΠΑΝ.ΕΠ.Ε.ΘΕ.Λ.) στη σελίδα www.panepethel.gr

Ακόμη . . .

Είστε ευπρόσδεκτοι να μας γράψετε για θέματα που απασχολούν την υγεία σας χρησιμοποιώντας το forum ή το e-mail info@laser-center.gr.

Επιστημονικά υπεύθυνος του «Laser Therapy Center» της Ελασσόνας, έχει οριστεί ο κος Πάσχος Θεόδωρος του Ηλία.

Για την ορθή και πλήρη λειτουργία των υπολοίπων Κέντρων Θεραπείας με Laser, «Laser Therapy Center», επιστημονικά υπεύθυνος είναι ο νόμιμος εκπρόσωπός των και διδάκτωρ στον τομέα Θεραπευτικής με Laser κος Ευαγγέλου Νάθαν (info@laser-center.gr).

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό του Laser Therapy Center Ελασσόνας:

Εταιρία
Εταιρία
Εταιρία
Εταιρία
Εταιρία
Εταιρία
Εταιρία
Εταιρία
Εταιρία
Εταιρία
Εταιρία
Εταιρία
Εταιρία
Εταιρία
Εταιρία
Εταιρία

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

WALT ΠΑΝΕΠΕΘΕΛ Medical Lasers Laser.gr Irradia

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Laser Center Larissas | ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΜΕ LASER

Το κέντρο θεραπείας Laser Therapy Center ιδρύθηκε το έτος 1991 στο Νομό Λάρισας με την ονομασία Physio Laser. Στην συνέχεια, το έτος 1996, μετονομάστηκε ως Laser Center Larissas. 10 χρόνια αργότερα, το έτος 2006, το τμήμα θεραπείας με laser της «Laser Center Larissas» απέκτησε τον δικό του ξεχωριστό διακριτικό τίτλο «Laser Therapy Center».

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΙΣΑ: Laser Center Larissas

Ερυθρού Σταυρού 9, 412 21, Λάρισα

+30 2410 538 538

ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Laser Therapy Center

Παν. Ζήδρου 7, 402 00, Ελασσόνα

+30 24930 24 200

ΑΘΗΝΑ: Laser Therapy Center

Λ. Ποσειδώνος 47, 162 75, Π. Φάληρο

+30 210 981 8181

BULGARIA: Laser Therapy Center

29 Dame Gruev Str, 2700, Blagoevgrad

+359 8 96 97 98 99

------

+30 6938 538 538

info@laser-center.gr

www.laser-center.gr

NEWSLETTER

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.